Maak je eigen beachvlag

Met de huidige temperaturen zijn we natuurlijk vooral op het strand te vinden. Je kunt lekker verkoeling zoeken in de zee, de kinderen kunnen heerlijk spelen in het zand en met je koelbox mee met een lekker drankje en wat te eten is het prima vol te houden. Nu is het soms wel lastig om een herkenningspunt te hebben voor de kinderen. Ze zijn je zo kwijt op het strand. Maak je eigen beachvlag en zorg dat je goed vindbaar bent op het strand!

Maak je eigen beachvlag

Een beachvlag is een echte blikvanger. Iedereen kan ‘m van afstand zien. Of je nu met familie of een grote vriendengroep op het strand afspreekt, of je graag wil dat de kinderen snel jullie plekje terug kunnen vinden, hij is altijd handig. Natuurlijk ook slim om er je logo op te drukken, zodat je op het strand nog een beetje extra reclame maakt voor je bedrijf.

Een beachflag in de natuur

Natuurlijk hoef je de beachvlag niet alleen te gebruiken op het strand. Je prikt ‘m ook gemakkelijk in de natuur. Stel je gaat ergens picknicken, dan markeer je jouw plekje op eenvoudige wijze. Ze wapperen vrolijk in de wind en zijn zo een trekpleister voor ieder oog.  Handig bijvoorbeeld als je een webwinkel hebt die je deze zomer extra onder de aandacht wil brengen. Zet je website er op en je zult vanzelf nieuwsgierige bezoekers krijgen die je beachvlag ergens hebben gezien.

Aan de slag?

Wil jij ook je eigen beachvlag maken? Zakelijk of privé? Voor die leuke beachparty of gewoon als herkenningspunt? Bij DVC gaan ze met veel plezier voor je aan de slag. Alles staat duidelijk uitgelegd en voor de prijs hoef je het niet te laten: de duurste is €46. Het levert je misschien wel een heleboel extra klanten op voor je bedrijf of webwinkel. Of veel sfeer bij je stranddag. Zwaai je even, als je deze zomer ergens een hip & hot beachflag ziet?

Vorig artikelMilieuverantwoord besparen op je energierekening!
Volgend artikelHoe kies je de juiste eetkamerstoel?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in