Mooie verlichting in je veranda

Ik blijf maar mijmeren over onze nieuwe tuin. Hoe irritant dat het steeds regent zeg, het lijkt wel herfst! Zo kunnen we er niet in aan de slag. Het is nu echt nog een grote modderpoel, dus er moet een heleboel gebeuren. De kleigrond moet omgeploegd, we willen er graszoden in leggen, een terras, een pad en misschien zelfs een veranda. Dat hebben de huizen bij ons achter ook en dat ziet er zo leuk uit. Mooie verlichting in je veranda is natuurlijk belangrijk en we willen ook nog steeds een schuurtje. Daar zijn we ons eveneens op aan het oriënteren. Genoeg te doen nog, dus!

Mooie verlichting in je veranda

Nu is het wel zo dat een veranda vaak veel licht wegneemt. Daarom twijfel ik nog. Als we dus wel voor een veranda gaan, dan zal ik moeten zorgen voor goede en mooie buitenlampen. Liefst met een beetje natuurlijk licht, zodat het gezellig blijft om daar te zitten. Een groot voordeel van een veranda is natuurlijk dat je lekker droog zit als het buiten regent in de zomer. Kun je toch genieten van je tuin. Als het regent wordt het trouwens ook weer donkerder op je veranda, dus ook dan heb je extra licht nodig.

stijlvolle overkapping

Modern

Zelf houd ik het meest van moderne buitenverlichting, maar voor wie van nostalgisch of klassiek houdt is er ook genoeg te vinden. We hebben inmiddels wel een buitenlicht aan de voorkant van ons huis hangen. Daar zijn we gegaan voor een lamp die vanzelf aan gaat als het donker wordt en uit gaat als het licht wordt. Dan kunnen we niet vergeten om het aan en uit te zetten, iets wat we in het andere huis wel vaak hadden. Scheelt toch een hoop stroom als een buitenland een hele dag aan staat namelijk. Dus dat willen we vermijden. Het beste kies je natuurlijk ook voor LED lampen, dat scheelt ook veel qua stroom.

Zou jij ook een veranda willen? Waarom wel/niet?

Vorig artikelDeze toffe poes maken je kinderen met oude kranten
Volgend artikelEen webwinkel met Amerikaanse producten
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in