Een webwinkel met Amerikaanse producten

Er werd hier een pakketje bezorgd in de vakantie van USgroceries. Kende je deze webwinkel nog niet? Hier shop je echte Amerikaanse producten. Ideaal voor iedereen die in Amerika op vakantie was en dat gevoel nog even wil vasthouden bij thuiskomst. Want bij een webwinkel met Amerikaanse producten haal je precies die ontbijtgranen die ze in dat hotel hadden. Of de pringles met die ene bijzondere smaak die je in Nederland nog nergens tegenkwam.

Een webwinkel met Amerikaanse producten

Ik heb het heel vaak. Als ik thuis kom van vakantie dan houd ik het liefste nog even dat vakantiegevoel vast met producten uit dat land. Ik weet nog dat ik in 2004 3 maanden door Australië reisde. Vanuit Alice Springs stuurde ik een pakketje vol lekkernijen naar mezelf. Per boot. Ik was al lang en breed thuis, toen het bezorgd werd. Fantastisch vond ik dat! De koekjes die ik daar zo lekker vond, smaakten thuis nòg beter. Het bracht met terug naar dat heerlijke vakantiegevoel. Ik kan het iedereen aanraden.

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden

Maar goed USGroceries specialiseert zich dus in producten uit Amerika. Wat wij thuisgestuurd kregen, daarvan gingen de kinderhartjes hier harder kloppen, wat een heerlijk Amerikaanse snoep! Het zag er allemaal even lekker uit. Ik vond het wel wat voor een film middagje op een regenachtige dag. En zo geschiedde. Madagaskar op, kussens en een dekentje op de bank, een flink glas limo en allemaal iets uitkiezen. Er werd uiteraard gegrapt over oranje en blauwe tongen die ze er van kregen. Het blijkt tenslotte Amerika hè. Het land van de onbegrensde mogelijkheden. Daar hebben ze òòk snoep waarvan je een gekleurde tong krijgt. Dus. En dat vinden kinderen geweldig! Ze wilden ook voortdurend hapjes van elkaars snoepje proeven…

Elke dag wat

Anyway, de snoep was na dit ene filmmiddag nog lang niet op en dus mochten ze elke vakantie dag iets. Mama deed ook mee. Nee, M&M’s zijn niet goed voor de lijn, maar wel heel erg lekker. Zeker die met pindakaas van binnen…

Fijn adresje

Maar goed, zo heb ik er dus weer een goed online adresje bij voor al die heerlijke Pringles, Amerikaanse kauwgom, ontbijtcerials die ik alleen uit de Amerikaanse tv series ken en koekjes om je vingers bij af te likken. En oh ja, snoep waar je een gekleurde tong van krijgt. Dat ook.

Aan welk product denk jij als je aan Amerika denkt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here