Waar kan je naar uitkijken in 2018?

We zitten alweer bijna een maand in 2018. Waar kan je naar uitkijken in 2018? Misschien had je wel goede voornemens waar je nog druk mee bezig bent. Of wellicht heb je ze al opgegeven? Of staan er zaken op de planning waar je erg naar uit kijkt? Zoals bijvoorbeeld een leuke samenwerking, een toffe vakantie of het lanceren van een nieuwe smartphone? Hoe dan ook, er is genoeg waar je naar kan uitkijken in 2018. Ik zette per thema op een rij waar je naar kunt uitkijken.

Waar kan je naar uitkijken als gadgetfreak?

Voor de gadgetfreaks onder ons: de nieuwste Samsung bij KPN schijnt er aan te komen. Hoogstwaarschijnlijk een serieuze concurrent van de iPhone X en daardoor echt iets om naar uit te kijken! Je kan je er zelfs al voor inschrijven bij KPN (waardoor ik er vrij zeker van ben dat deze lancering echt niet meer lang op zich zal laten wachten). Ik zal het te zijner tijd zeker laten weten!

Waar kan je naar uitkijken als fashionista?

Wie helemaal gek is van kleding en mode kijkt waarschijnlijk ontzettend uit naar de voorjaars- en zomercollecties, die langzaam de (online) winkels binnen druppelen. Ik hou de diverse websites in ieder geval al nauwlettend in de gaten, want ik wil natuurlijk de hipste items als eerste in huis hebben. De nieuwe mode vind ik dus echt iets om naar uit te kijken, niet alleen voor mezelf, ook voor de kinderen!

Waar kan je naar uitkijken als zonaanbidder?

Speaking of het voorjaar: ik kan niet wachten tot het zover is. Alle virussen exit, de schuifdeuren open zetten, de kussens op de tuinbank en genieten van de zon. Heerlijk om een kleurtje op te doen, wat weerstand te krijgen, mijn roseetje te drinken, de barbecue aan te steken en lekker naar buiten te gaan met de kinderen.

Waar kan je naar uitkijken als reisfanaat?

Denk je aan het voorjaar, dan denk je aan vakantie. Voor de meeste mensen komen er weer reisjes aan. We hebben tenslotte de voorjaarsvakantie, de meivakantie èn de zomervakantie. Wij gaan volgende maand bijvoorbeeld op citytrip naar Athene, daar heb ik waanzinnig veel zin in! En natuurlijk gaan we van de zomer ook nog even weg.

Waar kan je naar uitkijken als sportfan?

Wie graag sport, kijkt er vast en zeker ook naar uit dat het mooie weer er aan komt. Lekker naar buiten! Hardlopen in het voorjaar is het leukste dat er is. Je ziet de knoppen aan de takken ontstaan, je ruikt de geur van voorjaarsbloemen, je hoort vogeltjes kwetteren. Niets zo fijn als lekker bootcampen met de zon op je kop, of een sprintje trekken in pas gemaaid gras. Of misschien maak jij graag een lange strandwandeling of leg je aan de vloedlijn je yogamatje neer? Allemaal fijn!

Waar kijk ik naar uit?

Natuurlijk heb ik ook een lijstje met dingen waar ik naar uitkijk. Ik zet ze hieronder op een rij, in willekeurige volgorde overigens.

  • Ik kijk uit naar de citytrip met Maik samen naar Athene in februari
  • Ik kijk uit naar het voorjaar, om weer lekker in de tuin te kunnen zitten
  • Ik kijk uit naar de verjaardagen van Sterre (februari), Fee (maart), Lenthe en Yuren (april)
  • Ik kijk uit naar de paar dagen IJsland in november met mijn vriendinnetje Laura
  • Ik kijk uit naar de zomervakantie
  • Ik kijk uit naar alle dingen die ons huis een beetje meer af gaan maken
  • Ik kijk uit naar een zomer, waarin ik hopelijk nog steeds op hetzelfde gewicht zit als nu en mogelijk nog strakker ben door de vele krachttraining
  • Ik kijk uit naar de wekelijkse avondwandeling die ik vanaf februari/maart weer ga maken met mijn vriendinnetje Niky.
  • Ik kijk uit naar leuk en gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Waar kijk jij naar uit?

Er is vast nog veel meer waar ik nu niet aan denk, maar ik zal het lijstje aanvullen als me nog iets te binnen schiet. En er zijn nog wat dingen die ik (nog) niet openbaar kan maken, maar waar ik wel naar uit kijk.

Vertel eens, waar kijk jij naar uit in 2018?

Vorig artikelEco-ethische mode, wat is dat precies?
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #159
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in