Online een horloge shoppen

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb altijd graag een horloge passend bij mijn outfit. Zeker in de zomer, als je korte mouwen draagt. Ik vind het mooi als een kleur uit mijn jurk terugkomt in een accessoire. Helemaal doorgestyled, daar houd ik van!

Horlogetic

Ik heb dus eigenlijk best wel een horlogetic. Je kunt natuurlijk variëren met verschillende kleuren bandjes, maar het is nog leuker om gewoon een compleet ander horloge te hebben. Er zijn ook zoveel verschillende, dat je er elke maand wel eentje online kunt kopen. Bij horloge.nl zijn er echt ontzettend veel te vinden, voor ieder budget en voor elke smaak.

Vakantie

Voor de vakantie vind ik het heel handig om een waterdicht horloge te hebben. Liefst in een beetje neutrale kleur, want op vakantie sleep ik niet alle horloges mee. Ik spring namelijk snel het water in, zonder na te denken, zeker met de kinderen in mijn kielzog. Dan moet ik niet hebben dat ik dat per ongeluk met een horloge doe die daar niet tegen kan. Op vakantie dus het liefst trendy en makkelijk in gebruik. Dan moet je niet teveel hoeven opletten.

Lange zomeravonden

‘s Avonds draag ik graag een sjieker horloge. Dat past dan ook vaak beter bij mijn outfit. Liefst met bijpassend armbandje, zoals deze mooie van Esprit. Ik hoop dat Maik dit leest, want 7 juli is onze trouwdag en dit zou wel een erg leuk cadeautje zijn 🙂

Kleur

Verder houd ik van apart en kleur. Deze gele van Alessi vind ik erg bijzonder. Hij kan niet voor elke gelegenheid, maar het is toch super om zoiets in huis te hebben voor als je een keer een trendy gele jurk draagt? Het meest favoriet is natuurlijk nog steeds de kleur roze. Daar blijf ik gewoon fan van. Een roze horloge kan ik ook gewoon in mijn woonkamer laten slingeren, daar past het perfect qua kleur.

Kortingen

Een deel van de horloges zijn momenteel in de aanbieding. Met 50% korting is het zeker de moeite waard om eens te kijken lijkt me. Wie weet vind je net iets dat bij jou past?

 

 

 

Vorig artikelPraktische tips om je washok in te richten
Volgend artikelDe slavenarmband is terug, en hoe!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in