Organiseer je wasgoed met de Brabantia Linn

Organiseer je wasgoed met de Brabantia LinnHoe doen jullie dat met natte jurken en overhemden? Ik doe die nooit in de droger, omdat ze daar echt lelijker van worden. Maar aan mijn wasrek passen ze ook niet goed. Daarom was ik echt dolgelukkig toen Brabantia met de nieuwe collectie Brabantia Linn kwam. En nog blijer werd ik, toen ik deze mocht uitproberen. Ik kan alvast vertellen: ik ben dolenthousiast. Organiseer je wasgoed met de Brabantia Linn en style ‘m zo, dat ie prachtig staat in de ruimte. Hoe dat kan, laat ik je zien in deze blog.

In elkaar zetten van het Brabantia Linn kledingrek

Er werd een flinke doos bezorgd. Ik was op dat moment alleen thuis met Yuren. Nu moeten jullie weten dat mijn praktisch inzicht niet op hoog niveau functioneert. Het in elkaar zetten van een bouwpakket is dus op z’n zachtst gezegd niet mijn sterkte kant. Gelukkig heeft Yuren meer inzicht, en samen gingen we aan de slag. Het bleek mee te vallen. Als je goed kijkt welke buizen aan welke kant passen, heb je het rek in een klein half uurtje in elkaar staan. We waren trots op het resultaat…

brabantia linn in elkaar zettenbrabantia linn in elkaar gezet

Organiseer je wasgoed met de Brabantia Linn

Als eerste is het Linn kledingrek heel praktisch om je was in te laten drogen en opbergen. Er zijn twee soorten rekken, een grote en een kleine. Ik heb de kleine, omdat deze precies naast ons washok in de hoek past. Ik gebruik het vooral om de overhemden van Maik en mijn eigen jurkje in te drogen. Ook mijn draagdoeken kan ik er overheen draperen, mooie shirts en truien en een groot voordeel: strijken is daarna vaak niet meer nodig! Je hangt het zo goed uit, dat er nauwelijks kreukels in komen. De wasmanden kun je gebruiken om de vuile of schone was in te doen. Ik gebruik het voor schone was: na het opvouwen neem ik de bak zo mee naar boven om de kleren in de kast te leggen bij de kinderen. De wasmanden kun je ook gebruiken om schoenen of sokken in te bewaren. Op de metalen plankjes kun je dozen met lingerie of sokken zetten. Net wat je wilt.

brabantia linn

Style je Brabantia Linn kledingrek

Het rek is er in zwart en wit. Ik heb voor wit gekozen, omdat dit het beste past in ons interieur. Het kledingrek van Brabantia staat bij ons op de overloop, naast de deur van het washok. We hebben daar geel behang van Olra Kiely. Het leuke is, dat er in het rek voldoende plek is om er een leuk kussen, een mooie plant, een doos of een vaasje neer te zetten. Je kunt het dus zo stylen, dat het er stijlvol uit ziet, terwijl je het toch praktisch gebruikt. Als je zoekt op de hashtag #brabantialinn vind je bovendien leuke stylingtips van andere bloggers, die je ter inspiratie kunt gebruiken.

brabantia linn collection

Losse accessoires

Je kunt bij het Brabantia Linn kledingrek ook accessoires los kopen. Als je bijvoorbeeld de grootste versie van het kledingrek neemt, dan passen daar 2 wasmanden in. Handig als je de was wilt scheiden in licht en donker bijvoorbeeld. Ook kun je losse hangers kopen, voor als je er meer nodig hebt. Zelf heb ik wel genoeg aan de 8 die er bij zaten.

Mijn ervaring

Ik ben heel erg blij met het Brabantia Linn wasrek. Ik vind het heel mooi, het past precies bij ons op de overloop. Het staat daar handig, ik hoef de deur van ons washok maar open te doen en kan de natte was zo ophangen. Als het droog is kan het meteen de kast in. Ons washok is trouwens verhuisd en daardoor nog niet helemaal op orde. Dat is nog een projectje voor een andere keer. Krijg er met deze handige rekken wel zin in om mee aan de slag te gaan!

brabantia kledingrek Brabantia rek

Vorig artikelKids & the city
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #200
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in