Papieren kerst-cirkels van Jurianne Matter

Jurianne MatersJurianne Matter heeft voor kerst leuke papieren-cirkels gemaakt die je kunt ophangen in de kerstboom of ergens anders in huis als leuke versiering.  Als je de Circles koopt, krijg je deze opgestuurd als een plat pakketje, die jij zelf moet uitvouwen tot een 3D cirkel. Je kunt de Circle naar je eigen stijl omtoveren. Als je dit gedaan hebt kun je eventueel de Circles aan elkaar rijgen zodat er een ketting ontstaat. Dit is erg leuk om in de kerstboom te hangen of eventueel voor het raam. Een andere mogelijkheid is om ze plat tegen de muur te plakken, je vouwt ze dan makkelijk uit. Hierdoor krijg je een gaaf 3 dimensionaal effect. De Circles hebben geometrische prints in pastel en aardetinten. Ze zijn een beetje geïnspireerd op Indiaanse motieven, wat je dan ook terug ziet. In een set Circles zitten negen verschillende motieven met variërende formaten, 5 tot 8 cm. Ze  zijn verkrijgbaar voor €9,25 via Djello.

Jurianne MatterNamens Djello mogen wij 1 set Circles van Jurianne Matter weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welk artikel uit de categorie “Fold-it” bij Djello jij het leukst vindt. Deze actie loopt tot 16 januari 2013.

Jurianne Maters

Vorig artikelLeuke blikkendoosjes voor de kerst
Volgend artikelHoe de Gniep de kerst stal
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. pop up poster landscape:
    het blijft elke keer weer facinerend wat er nu open kan en wat er dan achter zit. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Een poster waar wij nooit op uitgekeken raken. Al begint ie nu toch wel wat scheurtjes te vertonen…….

    Met vriendelijke groet,

    M vd Hazelkamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in