Sfeervolle zonwering

sfeervolle zonweringZonwering is een belangrijk element in je woning. In de woonkamer zorgt het voor sfeer en draagt het bij aan de woonstijl die je in huis doorvoert. Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten zonwering. De ene is sfeervol en gezellig en de ander zorgt voor verduistering in de ruimte en is makkelijk in bediening. Ook kun je kiezen voor een zakelijke zonwering of een zonwering waarbij je zelf bepaald hoeveel lichtinval je wilt in de ruimte. Een leverancier zoals Zonwering.nl heeft een groot assortiment aan zonweringen en de laatste trends in zonwereld land. Bij het kiezen van een zonwering is het belangrijk vooraf te bepalen wat je in de ruimte wilt aan daglicht en doorkijk naar buiten.

Screens
Een screen is letterlijk vertaald een scherm voor je raam. Dit scherm houdt de zon buiten en zorgt voor privacy en verkoeling in de ruimte. Screens worden vaak voor grote raampartijen gebruikt omdat je ze gemakkelijk automatisch kunt bedienen. Ze zijn er in verschillende kleuren zodat je deze enigszins op je interieur kunt laten aansluiten. Het mooie van screens is dat de inkijk van buiten naar binnen wordt belemmert maar de uitzicht van binnen naar buiten blijft behouden. Met een screen creëer je een aangename temperatuur in je ruimte en het is een zeer duurzame zonwering. De screen kun je vaak op maat laten maken. Ook worden ze vaak bij serres gebruikt waar je vaak last hebt van de hitte.

Rolluiken
Rolluiken heb je in verschillende soorten en maten. Een rolluik is een zonwering die de ruimte volledig verduisterd. De rolluik wordt bevestigd middels een cassette in het kozijn. Je zicht naar buiten wordt door de rolluik volledig weg genomen. De opbouwrolluik wordt buiten op het raam bevestigd, de inbouwrolluik is een rolluik die uit een cassette komt. Er zijn rolluiken beschikbaar voor standaard ramen, ramen met afwijkende maten en dakramen. De rolluik zorg voor privacy in de ruimte.

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelGlutenvrije kokosmakronen
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #66
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in