Tour de France toppers

Ben jij een echte Tour de France fan en vind je het leuk om bij dit thema aan te sluiten deze maand? Check dan deze Tour toppers. Leuke producten met fietsen.

fiets-producten

1. een knalgele fietsbel met een fiets erop zorgt voor veiligheid op de weg en is tegelijk een echte eye-catcher

2. deze leuke kaart voor geliefden!

3. een fijne korte broek van een heerlijk stofje met een print van fietsjes

4. een kindershirt met de opdruk van een fiets. Voor mini-bikers!

5. kekke paperclips, zwart in de vorm van een fiets. Om al je tour-paperassen bij elkaar te houden.

6. masking-tape in zwart wit met fietsjes zijn leuk om je post deze tijd mee te versieren.

7. sleutelhangers kun je nooit genoeg hebben. Deze fiets is mooi in zijn eenvoud.

8. het boekje fiets met de prachtige tekeningen van Charlotte Dematons, hebben wij in drievoud in huis. Het is zonder tekst en daardoor extra leuk om kinderen kun eigen verhaal te laten vertellen of dat jij als ouder er een verhaal bij vertelt.

9. stempels kun je nooit genoeg hebben, daarom tippen wij ook deze leuke fiets-stempel van de Krantenkapper. Musthave!

10. en last, but not least: een schrift met fietsjes. Tè leuk om te laten liggen, in de maand juli wil je deze accessoires met fiets gewoon lekker in het zicht leggen overal.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #25
Volgend artikelZomer in Oostenrijk: ultieme avontuurvakantie voor de kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in