Foto weekoverzicht Judith #11

uitgelichte-afbeelding-weekoverzicht-11De eerste week zonder kraamhulp en ook zonder koorts, erg fijn! Ik voelde me, dankzij de antibiotica, na het weekend een stuk beter. Maandag ging ik dan ook weer uit bed. De antibiotica die ik slikte was wel lastig met eten: je mocht pas na een uur iets eten en ook mocht je de volgende pil pas weer 3 uur na de maaltijd. Dat betekende dus de hele week geen tussendoortjes en ook goed nadenken over wat ik wanneer at. Bovendien was het een pil met nogal wat bijwerkingen, waarvan misselijkheid wel de ergste was. Maar goed, de borstontsteking was exit en daar deden we het uiteraard voor.

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #10

Maandag

Maandag had Maik het eerste deel van het geboortekaartje afgemaakt, de stokjes. Ik haalde voor het eerst in mijn eentje de kinderen van school. Sterre had Yuren uit de klas gehaald en ze kwamen samen naar de auto gelopen. Superfijn, want zo konden Lenthe en Fee blijven zitten en hoefde ik mijn bekken nog niet zo te belasten met het gesjouw met 2 kleine kinderen.

rietjeskids uit school

 

 

 

 

 

 

Dinsdag

Op dinsdag maakte ik een lieve foto van Fee in de box, op haar tuniekje stond aan de achterzijde “Feetje newborn” (van het merk Feetje dus), zo schattig. Ik bracht de kinderen naar school en haalde ze op, omdat Maik zijn eerste werkdag in Rotterdam had. Na schooltijd knutselde ik met de kinderen grote paaseieren van papier die ze inkleurden met pastelkrijt.

feetje newborn boxpaaseieren pastelkrijt

 

 

 

 

 

 

Woensdag

Woensdag legden we de laatste hand aan het geboortekaartje, dat was nog een hele middag knip-en-plakwerk. We schakelden hulptroepen in: mijn schoonouders kwamen helpen knippen en zo konden de kaartjes dan eindelijk donderdag op de post.

geboortekaartje fee

Donderdag

Op donderdag versierde ik onze kast met een pastel word banner met de tekst: vrolijk pasen (te koop bij Dreumes Enzo) en kregen we in de ochtend kraamvisite van een collega. Die een heerlijke fles rode wijn mee nam,  nog zo’n man die ‘t snapt 🙂 (Dank Harm!)

kast vrolijk pasen

Vrijdag

Vrijdags was ik nog even druk met een blog voor Pampers, over toepassingen van pamper doekjes. Ik dacht dat ik 10 handige tips om ze te gebruiken verzonnen had, maar mijn lezers kwamen met nog veel meer goeie ideeën! (Je kunt ze lezen op Facebook). Maar goed, Fee moest even op de foto voor deze campagne. Ook kwamen er weer seizoenerbomen binnen, waarvan er meteen alweer 6 de deur uit gingen naar nieuwe eigenaars. Mijn eigen seizoenerboom is nu nog roze, als geboorteboom, maar na de Pasen wordt ie oranje voor Koningsdag. Ben er nu al plannetjes voor aan het verzinnen.

fee pamperdoekjegeboorteboom

 

 

 

 

 

 

 

Ook kwam er deze week leuke post, lieve kaartjes van lezers, twitteraars en van bedrijven zoals bijvoorbeeld de Speelkledenwinkel, die hele lieve slofjes voor Fee stuurde. Zo blij mee!

schoentjes fee

‘s  Avonds bakte Maik pizza met de kinderen, ze smulden er van!

pizza bakken

En ik maakte nog een lieve foto van een slapende Fee.

fee slaapt

Zaterdag

Zaterdag hoorden we dat het driedubbele stapelbed dat we 2 weken geleden bestelden voor Sterre & Yuren, klaar is. Het wordt komende week bezorgd. Dus moest er plots een muur geverfd worden op zolder, hun kamer. Deze muur is nu olijfgroen, de kleur die wij hadden toen we daar sliepen. Dat is voor de kinderen niet zo’n leuke kleur, dus gingen we naar de Praxis om andere verf. We wisten al dat het geel zou worden. Das lekker zonnig op deze kamer, die niet zoveel licht heeft door het kleine raam. Na lang wikken en wegen kozen we voor Strandgeel. Misschien wat minder fel, maar ik denk dat het voor deze kamer toch de beste keuze is. Ik houd jullie op de hoogte van de voortgang.

IMG_8033

Later die dag verfden we eieren, die we eerst hadden uitgeblazen en opgegeten en deden we boodschappen voor het paasontbijt een de rest van de week. Ook hoorden we dat veel geboortekaartjes niet mooi waren aangekomen, heel erg balen!

eitjes verven

Zondag

Op zondag was het dan eindelijk Pasen. Ik dekte de tafel, de kindjes zochten paaseieren in de binnentuin met alle andere kinderen en daarna gingen we voor een uitgebreide brunch. Fee was natuurlijk ook in het geel aangekleed!

IMG_8095

De rest van de dag was het prachtig weer. De kinderen speelden veel buiten, Maik verfde de zoldermuur alvast voor de eerste keer!

muur verven zolder strandgeeel

Volgens de weerberichten beloofd de komende week een mooie week te worden, met de eerste echte lente dagen. Ik hoop jullie volgende week dus lekker zomerse foto’s te kunnen laten zien!

fee lenteshirtbouwmarkt

 

Vorig artikelZò dekte ik de tafel met Pasen
Volgend artikelDe leukste zomerse kinderaccessoires bij de Gele Flamingo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat leuk zo’n kijkje achter de schermen 🙂 Mooie foto’s. Wat heb je toch heerlijke kinderen.

    Ik ben zelf ook weer aan het bloggen trouwens en heb je direct getagd voor de bloginspiratietag:

    zou het leuk vinden als je hem wilt invullen. Al weet ik denk ik wel wat jouw grootste inspiratiebron is 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in