Zò ga je bijzonder met je gezin op de foto

fototaferelen prinses op de erwtWe reden de weg een keer of drie heen en weer. Zagen alleen een immense watertoren. Daar kon het niet zijn. Dachten we. Maar het was er wel. Jeetje…

We werden hartelijk ontvangen door Iris, haar man en kindjes. Nog eens keken we verbaasd naar boven. Wat een gebouw! Hoog! Het was niet waar we voor kwamen op deze zonnige dag. Eerst maar eens de tuin in en kennis maken. Zorgen dat de kindjes zich op hun gemak voelen. Dat is handig als je met elkaar op de foto gaat. Kinderen werken behoorlijk tegen als ze iets spannend of onbekend vinden.

De tuin was sprookjesachtig. Een beetje verwilderd ook. Alsof we in een andere wereld waren. Er was koffie, thee, limonade. En een picknicktafel met zon. Terwijl Iris de lunch klaarzette, gaf haar man Keni ons een rondleiding door de watertoren. Heel inspirerend, zo’n bijzonder gebouw. Groot! Wat een mogelijkheden.

Na de gezellige lunch nam Iris ons mee naar het “bos”. De kinderen speelden inmiddels met elkaar, het ijs was gebroken. Dat beloofde veel goeds. Het “bos” was in de tuin, rechts van de watertoren. Sprookjesachtig van zichzelf, maar Iris had het met haar gevoel voor styling nòg mystieker gemaakt. De schommel, hangend aan een boom en versierd met bloemen, had een enorme aantrekkingskracht op de kinderen. Als een magneet werden ze er naartoe getrokken. Dat ze prinsessenjurken aan mochten was voor de meisjes geen straf. Ook Yuren genoot. Hij werd omgetoverd tot een heuse jager. Mocht net doen of hij met pijl en boog schoot.

in het bos op de foto

Iris nam uitgebreid de tijd om ons goed op de foto te zetten. Alle details moesten kloppen. Lichtval, gezichten, kleding, de bomen. De kinderen vonden het leuk. Het duurde precies lang genoeg. Daarna mochten ze nog even spelen en een ijsje eten. Wij dronken thee in de zon.

De foto is prachtig geworden. Precies het tafereel geworden dat we in gedachten hadden. Sprookjesachtig, vrolijk, iedereen in zijn eigen rol. De blijheid straalt van het gezicht van Lenthe af. Je zult maar 3 jaar zijn en als prinses op een met bloemen versierde schommel mogen schommelen!

Jij ook in een fototafereel?

Wil jij ook met je gezin, familie of vrienden op zo’n bijzondere foto? Iris maakt fototaferelen op afspraak. Kijk op haar website voor inspiratie, of wees creatief en bedenk zelf een tafereel. Daar staat Iris zeker voor open. De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de creativiteit en het gevoel voor styling van Iris. Na afloop heb je een prachtige foto die je als groot kunstwerk aan je muur kunt hangen. Dat wordt zeker weten een blikvanger!

Korting

Lezers van Hip & Hot krijgen bij het maken van de afspraak voor een fototafereel met de code hipenhot een korting van 50 euro.

fototaferelen high tea

 

Vorig artikelZo kun je sfeervol je balkon inrichten
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #30
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in