10 x schoencadeautjes uit onze eigen webwinkel

Sinterklaas komt er aan! Voor ons alweer het 12e jaar dat we dit met de kinderen vieren. Inmiddels is er wel het een en ander veranderd. Sterre en Yuren zijn zo groot dat ze graag surprises willen doen. Voor de kleintjes is het natuurlijk nog een groot magisch feest. Daarom vieren we nog gewoon pakjesavond met de zak van Sinterklaas en allerlei cadeautjes. Daarnaast mogen ze natuurlijk ook nog 4 x hun schoen zetten. Gelukkig heb ik zelf een webwinkel en kan ik wel wat dingen uit de kast trekken voor in de schoen. Scheelt een hoop stress. Welke artikelen geschikt zijn als schoencadeau? Dat lees je hier onder.

10 x schoencadeautjes uit onze eigen webwinkel

  1. Het boek Sinterklaas Kapoentje is een leuk ouderwets sinterklaasboek op rijm. Ik kocht het vorig jaar als gelimiteerde opgave, was in no time uitverkocht. Daarom bestelde ik er meteen nog wat bij, zodat ik het ook dit jaar nog kan aanbieden. Het is een ontzettend leuk boek. Doordat het op rijm is leest het lekker makkelijk weg en hangen de kinderen aan je lippen. Het is een klassieker die niet in je collectie mag ontbreken. Op Marktplaats betaal je er soms wel €40 voor, soms heb je geluk en kun je ‘m voor een habbekrats op de kop tikken bij de Kringloop. In elk geval een leuk cadeautje om als eerste schoencadeautje te geven, dan heb je er de komende weken nog wat aan.
  2. De knoopster is altijd goed voor meisjes en jongens die van handwerken houden en graag fröbelen met katoen en wol. Ze kunnen leuke armbandjes en slingers maken. Ook ideaal als kinderen meegaan op visite en zich vervelen of voor achter in de auto als je op vakantie gaat. Of de kerstvakantie! Net zo leuk is trouwens de breivork.
  3. Een superleuk spelletje is het piratenspel in blik. Het is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 3 (ze moeten wel kunnen tellen en de kleuren kennen). Als je even doorklikt kun je precies lezen hoe het spelletje gaat. Het is naast leuk ook nog eens leerzaam.
  4. Ostheimer diertjes zijn altijd goed. Wij hebben inmiddels een hele verzameling, en de kinderen gluren hier nog regelmatig in mijn voorraad om te kijken welke ze nog willen hebben. Hier gaan ze voor de kameel, de bruine beer en de boom met kabouters. Ostheimer figuurtjes zijn er in verschillende groottes en daardoor ook prijzen. Het goedkoopste diertje is de muis, deze kost maar €3,95. Als je alle kinderen 2 diertjes geeft, kunnen ze er al meteen leuk mee spelen.
  5. Springtouwen is gezond en leuk om te doen. Zowel voor jongens als meisjes. Lekker even naar buiten en kijken of je je eigen record kunt verbreken. Misschien kun je ook wel achteruit springen? Wij verkopen springtouwen met sprookjesfiguren als handvaten.
  6. Over de speelknijpers ben ik al jaren enthousiast. Ze zijn namelijk ontzettend handig en praktisch. Kinderen bouwen, zeker in de vakanties en het weekend, graag hutten. Maar als de dekens snel vallen, raken ze het beu. Zorg dus voor een setje goeie speelknijpers, dan blijft alles zitten en zijn ze uren zoet!
  7. Een jojo is altijd goed. Deze uiltjes zijn er in 4 kleuren: paars, roze, geel en groen. Ze doen het ook goed, dat is wel belangrijk bij een jojo. Doordat ze van hout zijn, gaan ze niet snel kapot. Leuk activiteiten voor kinderen als ze zich vervelen.
  8. Met het oog op de kerst is deze bijenversierwas ook een leuk schoencadeau. Maak de flinterdunne bijenwasvelletjes warm en plak ze op een mooie witte kaars. De kaars kun je dan de volgende dag in de schoen doen bijvoorbeeld. Kunnen ze meteen aan de slag.
  9. Heb je een drama king of queen in huis, dan kan ik deze metalen speelkoffertjes aanraden. Hierin zit een verkleedset rondom een bepaald thema. We hebben een piraat, een toverfee, Indiaan, tandarts, dokter of make-up koffer. Omdat oudere kinderen niet meer zo houden van verkleden, is er ook een breikoffertje om lekker zelf aan de slag te gaan met draad en breinaalden.
  10. Meestal is de sinterklaastijd ook een moment om weer eens wat nieuwe stiften, potloden en verf te kopen. Ik zweer bij de spullen van Stockmar, deze zijn zo fijn en geven zoveel mooier kleur af dan de goedkope merken, dat ik het de investering waard vind. Precies de reden waarom ik het in het assortiment van de webwinkel heb opgenomen: kinderen raken immers teleurgesteld als kleurtjes en verf geen mooie kleuren afgeven en dat is zonde. Misschien vind je het iets te prijzig voor in de schoen (snap ik), maar voor pakjesavond kan het natuurlijk ook!

Stockmar versierwas voor kaarsenStockmar Colour Giants Mercurius

Stockmar Plakkaatverf 12 kleuren

Vorig artikelVrijmibo: variatie op de plank!
Volgend artikelKids & the city
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in