All you can Greek

De “All you can eat” concepten schieten als paddestoelen uit de grond en om heel eerlijk te zijn doet het me altijd denken aan een vreetschuur. Gisteren waren wij in Eindhoven voor een feest. We wilden een hapje eten in de stad en Maik had zin in Grieks. Via social deal, waar ik een account heb, vonden we een mooie deal bij All you can Greek. Dit Griekse restaurant is zeker niet vergelijkbaar met andere “All you can eat” concepten. Dit is echt uniek in Nederland. In deze blog vertel ik waarom ik dat vind en wat onze ervaring is.

Onze ervaring  met All you can Greek in Eindhoven

Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten door de eigenaar van het restaurant. Een vriendelijke Griek, die prima Nederlands sprak en ons naar een leuk tafeltje bij het raam begeleidde. Daar werd ons uitgelegd hoe het werkte: of je kunt a la carte eten of je kunt voor All you can Greek kiezen. In plaats van ouzo kregen we een klein glaasje port, wat ik erg slim vond. Port lust ik graag en die ouzo drink ik eigenlijk nooit op, zonde!

A la carte eten

Wij kozen voor a la carte. Je krijgt dan eerst een voorgerechtje van brood met 3 soorten dips: tzatziki, auberginedip en een dip met pepers. Heerlijk! Enige kleine minpuntje vond ik dat de rucola die er al garnering bij geserveerd was er een klein beetje verlept uit zag. Dat was overigens het enige minpuntje van de hele avond. Daarna kun je een voorgerecht kiezen, een hoofdgerecht en een dessert.

All you can Greek: een avond lang genieten

Het All you can Greek diner werkt een beetje anders. Je krijgt een tablet aan tafel en mag dan steeds via de tablet 2 gerechtjes bestellen. Dit hoeft niet binnen een bepaalde tijd, zoals bij veel andere “All you can eat” restaurants vaak het geval is. Je kunt echt een avond lang genieten. Na de twee gerechtjes kun je nog een bestelronde doen. Wederom 2 gerechtjes en je kunt natuurlijk naar hartelust delen met je tafelgenoten. Je mag uiteindelijk zoveel bestellen als je wenst, maar om verspilling tegen te gaan is het wel de bedoeling dat je alles op eet. Ook je drankjes kun je via de tablet bestellen en je kunt tussentijds de rekening in zien, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Als je op gerechten klikt, krijg je hier meer informatie over te zien, ook over allergenen bijvoorbeeld.

De gerechtjes

De gerechtjes bij All you can Greek zijn echt Grieks en goed op smaak. Ze worden mooi gepresenteerd en van goede kwaliteit. Het allerlekkerste vond ik het voorafje met de dipsausjes en de broodjes en de sardientjes. Maik heeft gesmuld van de Griekse gehaktballetjes in tomatensaus en de inktvisringen en ook zijn hoofdgerecht was heel lekker: All you can Greek mixed, met geweldig lekker vlees (waar ik stiekem ook een vorkje van heb meegeprikt). De bijgeleverde frietjes konden we helaas niet op, maar ze waren wèl lekker kruidig en krokant. Mijn scampi’s en de tonijnsalade waren eveneens heerlijk. Als dessert kozen we allebei voor de baklava mix, waarbij we ontzettend lekkere zoete honinggebakjes kregen met een bolletje ijs.

Het interieur van All you can Greek

Het restaurant heeft een beetje een gekke vorm, een soort driehoek. Bij de ingang kun je je jas ophangen. De bar is een beetje achterin het restaurant, voorin vind je de tafeltjes. Langs de randen zie je de wit met blauwe kleuren voorbij komen en een heleboel foto’s van Griekse landschappen en plaatsen. Aangezien ik vorig jaar 2 keer naar Griekenland ben geweest, herkende ik een heleboel, zoals Meteora en Mykonos. Erg leuk, ik kreeg er meteen een vakantiegevoel van. En je ziet op de foto’s hoe druk het was: dat is dus niet voor niks!

Persoonlijke benadering

Het personeel bij All you can Greek in Eindhoven was ontzettend vriendelijk. Dat vind ik altijd zo belangrijk. Aardig zijn kost namelijk niks, en het maakt je avond als klant zoveel leuker. Meerdere keren werd ons gevraagd of alles smaakte, de bediening was bovendien vlot. We hoefden niet lang te wachten, maar het ging ook niet te snel. Gewoon precies goed eigenlijk. Het eten is kwalitatief goed en zelfs de thee werd in prachtige doosjes geserveerd. Wij vinden All you can Greek zeker een aanrader voor iedereen die van Grieks eten houdt. Boek je via Social Deal, dan kan dat ook nog eens voor een hele mooie prijs.

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
restaurant All you can Greek
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelStempels thema winter
Volgend artikelInspiratie voor een kleine woonkamer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in