De zomerkleuren van 2021 voor je tuin

De zomerkleuren van 2021 voor je tuinIk loop al twee weken met een big smile op mijn gezicht, want eindelijk is het zomer. De zon schijnt, het is warm, de kinderen spelen buiten (met water) en we drinken koele wijntjes tot de zon onder gaat. Echt genieten dus. Voor mij is dit ook altijd het moment waarop de tuin een ware metamorfose ondergaat. Ik wil alle dode planten eruit, nieuwe planten erin, mijn tuinbank opknappen en voorzien van nieuwe kussens, leuke accessoires kopen en nog veel meer. In deze blog vertel ik alles over de zomerkleuren van 2021 voor je tuin.

Lees ook: een schonere lucht met luchtzuiverende kamerplanten

De zomerkleuren van 2021 voor je tuin

Vooraf gezegd: ik vind dat elke kleur in je tuin kan, want wat jij een mooie kleur vindt is natuurlijk persoonlijk. Zwart met wit kan stijlvol zijn, felle kleuren kunnen heel vrolijk staan en ook pastelkleurtjes doen het altijd goed. Toch zijn er ook altijd trendkleuren. Dat zie je dan terug in de lounge sets, de accessoires, tuinkleden en kussens. De zomerkleuren van 2021 voor je tuin zijn vooral naturel kleuren. Veel aardse tinten, groen tinten, gebroken wit, grijs en bruin. Gecombineerd met planten en andere accessoires van natuurlijke materialen, zoals hout en steen. 

De zomerkleuren van 2021 voor je tuin kleine tuin

De grootte van je tuin

Hoe groot je tuin is maakt in feite niet uit. Je kunt van elk formaat tuin of zelfs ieder balkon iets leuks maken. Het draait vooral om styling. Schaf neutrale tuinmeubelen aan, zodat deze niet te trendgevoelig zijn. Dat de zomerkleuren van 2021 voor je tuin vooral naturel zijn, past dus heel goed. Je kunt er jaren mee doen. Je maakt het vervolgens af met accessoires, zoals planten, kaarsen, kussens, borden, kleden en tafeltjes. Bewaar deze accessoires in de winter in een afgesloten bak, zodat ze niet lelijk worden door de weersinvloeden. Zo half mei kun je ze tevoorschijn halen en weer in de tuin zetten. 

De zomerkleuren van 2021 voor je tuin grote tuin

Comfort

Natuurlijk is comfort in je tuin belangrijk. Hier wil je relaxen, dat wijntje drinken, borrelen met vrienden, spelletjes doen met de kinderen, of gewoon heerlijk genieten met een boek in de zon. Zorg ook altijd voor een parasol, want de zon kan behoorlijk fel zijn in de zomer. Voldoende kussens zijn fijn voor je rug, een mooie vaas met bloemen zorgt voor kleur en een goeie tafel voor je drankje is praktisch heel handig. Heb je alles aangeschaft? Dan kan jouw zomer beginnen! Lekker chillen op je tuinbank!

grote loungebank

 

Vorig artikelWashok inspiratie, maak je ideale wasruimte
Volgend artikelOpslagruimte huren bij een verbouwing
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in