Geld verdienen met Yuccies, mijn ervaring

Geld verdienen met Yuccies, mijn ervaring poppenEen tijdje geleden schreef ik een blog over een financieel plan maken en hoe je kunt zorgen dat je meer inkomsten kunt genereren en meer kunt sparen. Ik vertelde over hoe ik, naast mijn salaris, nog meer geld verdien door bijvoorbeeld een beleggingsrekening van Semmie (via deze link krijg je €15 cadeau als je een rekening opent), en affiliate inkomsten op mijn blog. Recent heb ik nog iets nieuws ontdekt waar je geld mee kunt verdienen. Het heet Yuccies. Ik ben dat nu aan het uitproberen en wil mijn ervaring graag met jullie delen.

Lees ook: de euro raakt achterop

Geld verdienen met Yuccies, mijn ervaring

Yuccies staat voor Young Urban Creatives en is een online spaarprogramma. Aanmelden gaat supermakkelijk, en je krijgt na het invullen van je profiel meteen 3000 Yuccies, wat gelijk staat aan €3. Daarna kun je door online bestellingen te doen bij diverse bekende webwinkels extra Yuccies verdienen, die je uiteindelijk geld opleveren. Je hoeft niet speciaal ergens iets te kopen, het beste gebruik je het voor aankopen die je toch al zou doen.

Hoeveel levert het op?

Natuurlijk ga je van Yuccies niet rijk worden, laat ik dat voorop stellen. Maar, in het kader van “alle beetjes helpen” is het wel een mooi concept. Min of meer ongemerkt spaar je Yuccies op je account en ineens heb je er genoeg om een bedrag van €25 te laten uitkeren. Zie het dus als een extraatje, waar je relatief weinig voor hoeft te doen om dit te verdienen. Hoe dat precies gaat, leg ik verderop uit.

Hoe kun je nou precies geld verdienen met Yuccies?

Er zijn drie verschillende manieren om Yuccies te ontvangen, naast dat je al meteen €3 ontvangt als je een account aanmaakt en je profiel invult. Dat is door te klikken op een email die je van ze ontvangt, door via Yuccies te winkelen en daar Yuccies mee te verdienen en door vrienden kennis te laten maken met Yuccies. Voor elke handeling krijg je meer of minder Yuccies. Zo ontvang je voor elke vriend die zich ook aanmeldt €2 en kun je met online winkelen bij de HEMA, Mediamarkt, Tix (vliegtickets) en bijvoorbeeld Groupon ook aardig wat Yuccies verdienen. Dat laatste levert eigenlijk het meeste op. Boek jij bijvoorbeeld een ticket via Tix.nl, dan krijg je 4800 Yuccies op je account bijgeschreven.

Zie het als een korting op wat je koopt

In feite krijg je dus eigenlijk korting op wat je koopt. Stel dat je toch een vakantie wil boeken naar Ibiza en je boekt je tickets via Tix.nl, dan krijg je dus in de vorm van Yuccies eigenlijke en korting van €4,80. Of stel, je wil een bestelling bij de HEMA plaatsen? Bijvoorbeeld iets van kinderkleding ofzo? Plaats je bestelling via Yuccies en dan ontvang je 18 Yuccies per bestelde euro. Dus stel jouw totale bestelling is €40, dan krijg je 640 Yuccies op je saldo bijgeschreven. Dat staat gelijk aan €0,64 korting. Zo spaar je rustig door, tot je ineens aan de 25.000 Yuccies zit. Dan kun je €25 laten uitkeren naar jezelf.

Geld verdienen met Yuccies, mijn ervaring banner

Wat vind ik van Yuccies?

Ik heb me een paar weken geleden aangemeld. Die eerste €3 was natuurlijk snel verdiende daarna ging het eerst heel langzaam. Dagelijks ontvang je 1 of 2 emails, waarbij je 1 cent krijgt als je er op klikt. Dat zet natuurlijk geen zoden aan de dijk, laten we eerlijk zijn. Aankopen doen via samenwerkende websites is dan interessanter. Voor elke bestede euro krijg je dan een een aantal Yuccies die, afhankelijk van hoeveel jij besteedt, meestal wel tegen de €1 oplopen. Bij vliegtickets kan dat zelfs oplopen tot €5. Ik zie het vooral als een grappig extraatje en het maakt me ook niet zo uit wanneer ik mijn eerste €25 heb behaald. Het aanklikken van de mails kost weinig moeite en een aankoop doen met een omweg via Yuccies ook.

Word jij ook een Yuccie?

Denk je na het lezen van deze blog: nou, dat wil ik ook wel eens proberen? Meld je dan aan via deze link. Kost je niks en levert je direct al €3 op. Wie weet werkt dit voor jou heel goed en zit jij binnenkort van je eerstverdiende Yuccies tegoed lekker in het zonnetje op een terras te genieten?

ben jij een yuccie

Vorig artikelMijn ervaring met restaurant Tommy’s & Zuurveen
Volgend artikel7 x spectaculaire reuzenraden in de wereld
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in