Mijn ervaring met restaurant Tommy’s & Zuurveen

Mijn ervaring met restaurant Tommy's & Zuurveen voorkantWaar vroeger Baklust zat, en het vogeltje van de helaas overleden Petra Roest nog steeds op de muur prijkt, zit nu restaurant Tommy’s & Zuurveen. Doordat het niet direct in het winkelgebied zit, zou je er misschien niet snel aan denken om hier te lunchen of dineren, maar dan mis je echt wat. Ik was verrast door de originele en verfijnde gerechten en wil mijn ervaring met restaurant Tommy’s & Zuurveen graag met je delen.

Lees ook: 8 hippe eettentjes in Den Haag die je misschien nog niet kende
Lees ook: Restauranttip: Julieta in Den Haag

Mijn ervaring met restaurant Tommy’s & Zuurveen

Ik was er op een doordeweekse dag voor de lunch. We werden hartelijk ontvangen en mochten aan de mooi gedekte tafels gaan zitten. Bij Tommy’s & Zuurveen kun je kiezen uit twee menu’s: vis en vlees of vegetarisch. Ik kan je verzekeren dat de vegetarische gerechten hier verre van saai zijn. Wat deze kok kan is echt subliem. Ik at het allerlekkerste vegetarische gerecht met tomaat wat ik ooit heb gegeten. Iets met prei, zeewier, tomaat en een groen sausje. Briljant en zeer verfijnd van smaak. Ook de vleesgerechten en het dessert waren om van te smullen. De wijnen pasten er perfect bij.

Mijn ervaring met restaurant Tommy's & Zuurveen vegetarisch gerechtje

Het interieur

Als ik uit eten ga, vind ik dat het om een totaalbeleving gaat. De service, vriendelijkheid, het interieur, alles telt mee. Met dat interieur zit het bij Tommy’s & Zuurveen wel goed. De stijl neigt een beetje naar Urban Jungle met een vleugje industrieel. Veel groen, bruin en planten en mooie details. Het was er lekker warm op de koude dag dat wij er waren en er heerste een fijne sfeer. De warme en vrolijke bediening droeg daar zeker aan bij!

interieur tommy's en zuurveen

De gerechten bij Tommy’s & Zuurveen

Bij een blog over mijn ervaring met restaurant Tommy’s & Zuurveen hoort natuurlijk ook iets over het eten. Dat is echt heel erg lekker. Deze kok snapt waar hij mee bezig is. Dit raakt aan fine dining, maar voor een betaalbare prijs. Je voelt gewoon dat dit restaurant de klanten iets extra’s mee wil geven. Je komt hier terug omdat je gewoon een prima totaalbeleving hebt gehad: lekker eten, vriendelijke bediening, heerlijke wijnen en een warme sfeer. Zowel voorgerecht, hoofdgerecht als dessert waren mooi opgemaakt en smaakten super. En de friandises…mmmm! Check vooral de foto’s hieronder en laat je overtuigen.

stoofvlees tommys en zuurveen tommys en zuurveen dessert Tommys en zuurveen friandises

TheFork Insider

Tommy’s & Zuurveen is een TheFork Insider. Dit houdt in dat zij speciaal geselecteerd zijn als één van de beste restaurants van Den Haag. Enerzijds omdat klanten aangeven heel tevreden te zijn, anderzijds omdat ze genoemd worden in één van de belangrijkste culinaire gidsen. Dit soort pareltjes kun je vinden op de website van TheFork Insider voor Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Regelmatig zijn er mooie kortingen, dus houdt de website zelf in de gaten als je een keer lekker uit eten wilt.

Tommys keuken

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Restaurant Tommy's & Zuurveen
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelReview prentenboek De koffer
Volgend artikelGeld verdienen met Yuccies, mijn ervaring
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in