Rituals producten voor vrouwen

RITUALS The Ritual of Jing Foaming Shower Gel, 200 mlRituals producten voor vrouwen. Ik vind ze fijn. Je kunt Rituals in mijn badkamer veelvuldig vinden. Ik val vooral voor de fijne geuren en de stijlvolle verpakkingen. Prachtig zijn ze. In allerlei kleuren verkrijgbaar, waardoor je voor iedere badkamer wel de juiste kleur vindt. Deze producten mogen gezien worden. Ik ben fan van Rituals, maar ik wil ook graag minder plastic gebruiken. Daarom hoop ik dat ze ooit nog eens met navullingen van Rituals komen. Een soort shampoo-tap ofzo, zodat ik mijn lege verpakking in de winkel opnieuw kan vullen. Tot die tijd hoop ik maar gewoon dat de flessen netjes gerecycled worden. In deze blog vertel ik alles over Rituals, Rituals producten voor vrouwen en mijn favorieten. 

Lees ook: Dit is de allerbeste kwaliteit babyverzorging

Hoe lang bestaat Rituals al?

Wist jij dat Rituals al bestaat sinds 1998? Dat verbaasde mij ook. In die tijd was ik begin twintig en ik kan me niet herinneren dat ik toen al Rituals gebruikte. De oprichter, Raymond Cloosterman, wilde gewone dingen bijzonder maken. Hij ging uit van bestaande Unilever producten en ging ze verbeteren zodat ze voldeden aan zijn kwaliteitseisen. In die tijd zat Rituals nog in Brussel en Parijs. Tegenwoordig zit het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen volgens drie kernwaarden: optimale kwaliteit, verrassende geuren en “het oog wil ook wat” verpakkingen. 

Rituals producten voor vrouwen bodycreme

Waar komt de naam Rituals vandaan?

Ieder Rituals product heeft zijn eigen verhaal, of beter gezegd: zijn eigen ritueel. Het is al vaak gebleken dat storytelling een positief effect heeft als het gaat om het succes van een product. Rituals is daar een goed voorbeeld van. Naast het leuke verhaal en ritueel vind ik het zelf ook heel prettig dat Rituals er naar streeft om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken in de producten, die eveneens diervriendelijk zijn. 

Rituals producten voor vrouwen roze geschekset

Rituals producten voor vrouwen

Rituals heeft tegenwoordig ontzettend veel producten. Ze hebben alles voor lichaamsverzorging, zoals bad- en doucheschuim, deodorant, bodylotion, gezichtsverzorging, olie, haarverzorging, handverzorging (de zeeppompjes staan mooi op het toilet) en tegenwoordig zelfs ook woonaccessoires met heerlijke geuren. Ik gebruik van Rituals vooral het douchegel, de badschuim, de gezichtscrème, zonnebrandcreme en de handcreme. Ik heb dan het liefst de witte lijn of de groene lijn, die passen het best in mijn badkamer en ik vind ze heerlijk ruiken. Voorheen was er een andere groene lijn, die vond ik eigenlijk nog lekkerder, maar helaas is die uit het assortiment gegaan. 

Rituals producten voor vrouwen jing ritueel

De rituelen van Rituals

Zoals ik al eerder aangaf, vertelt Rituals vooral het verhaal van de rituelen. Op het moment van schrijven zijn er 8 rituelen. De witte lijn is The Ritual of Sakura, de kersenbloesem. The Ritual of Jing is de groene lijn, die staat voor kalmte, stilte en rust. Ik heb daar onder andere het badschuim van, heerlijk om me op te sluiten in de badkamer, een deurkaarsje aan te doen lekker van een warm bad genieten in alle stilte. Wil je alles weten over de 8 Rituelen? Dan kun je er hier meer over lezen. 

Rituals cadeau geven

Als ik jarig ben, of met kerst, sinterklaas of moederdag vind ik het altijd prima om iets van Rituals te krijgen. Dat is in feite altijd goed. Qua prijs kun je dat zo gek maken als je wilt. Rituals heeft prachtige geschenksets van rond de twintig euro, maar ook gewoon een fles deo of badschuim vind ik hartstikke leuk. Volgens mij ben ik redelijk presentatief voor een groot deel van de vrouwelijke dertigers en veertigers, dus mocht je een cadeau voor iemand zoeken: Rituals producten voor vrouwen zijn altijd goed!

hammam set rituals voor vrouwen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #320
Volgend artikelDe Elfsteden fonteinen en de elf fonteinen route
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in