Stijlvolle eetkamerstoelen voor een prikkie

Toen wij verhuisden, wilde ik mijn oude eetkamerstoelen niet meer meenemen. Ze waren echt versleten. Ruim 15 jaar plezier van gehad, maar ze hadden de katten, kinderen en het zonlicht niet overleefd. Ik kocht mooie nieuwe stoelen. Grijs. Met houten poten. Ik heb daar al veel opmerkingen over gehad, kennelijk vinden mijn lezers ze ook mooi. Steeds als ik een fotootje op Instagram plaatste was er wel iemand die er naar vroeg. Helaas zijn ze niet meer te koop bij de winkel waar ik ze kocht.

Eetkamerstoelen met Scandinavische look

De eetkamerstoelen zijn lichtgrijs, hebben houten poten en een Scandinavische uitstraling. Het fijne daarvan is, dat ze eigenlijk in elk interieur passen. Door de lichtgrijze kleur zijn ze bovendien met alle kleuren te combineren. Beneden heb ik een roze muur met andere pastelkleuren, en dat past heel goed bij deze stoelen. Maar wie kiest voor donkerblauw met goud, mint of de nieuwe Flexa kleur van het jaar Heart Wood zag met deze stoelen ook prima uit de voeten kunnen. Groot voordeel is dat ze daardoor ook lang mee gaan. Als je van kleur wilt veranderen in je interieur, kunnen deze stoelen blijven staan. Dat maakt ze de investering meer dan waard.

Stijlvolle eetkamerstoelen voor een prikkie

En dan de reden voor deze blog: ik zag namelijk dat exact dezelfde stoelen tot 22 oktober in de aanbieding zijn bij de JYSK. Daarmee hoop ik alle lezers die ze zo mooi vinden te kunnen tippen om voor een prikkie deze stoelen te kunnen aanschaffen. Als je nieuwe eetkamerstoelen nodig hebt dan is dit je kans! Een stoel kost nu maar €25 in plaats van €40! Dat betekent dat je 6 stoelen kunt aanschaffen voor maar €150. Ook wanneer je nog een stoel zoekt voor bij een bureau of in je slaapkamer is deze heel geschikt. Ze zitten namelijk ook heel fijn! Wij hebben zelf ook van deze aanbieding geprofiteerd en meteen 6 exemplaren gekocht voor in de werkkamer. Ook kopen? Volg deze link.

Vorig artikelShoppen, gamen of lezen: Drie keer de leukste apps voor buiten de deur
Volgend artikelRondje Texel in het najaar met kinderen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in