Opwarmertje voor Valentijnsdag 2017

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het alweer Valentijnsdag. Voorkomend voordeel is wel dat de lente dan ook weer in zicht is. Ik heb er dit jaar zo’n zin in! Heb het wel gehad met het donker, met name ‘s ochtends . Kijk er enorm naar uit om naar buiten te gaan, lekker te fietsen en frisse lucht te happen. Maar goed, nog even geduld daarvoor. Vind het in ieder geval leuk om me weer te verdiepen in Valentijnscadeaus. Dit jaar ga ik denk ik voor de gepersonaliseerbare cadeaus. Wel zo fijn als de ontvanger van je cadeau merkt dat je moeite voor haar of hem hebt gedaan.

Voor dit soort persoonlijke cadeaus kan je heel goed bij Radbag terecht. We schrijven wel vaker over deze webshop. Dat kan ook niet anders, want voor elke gelegenheid vind je er wel wat leuks en passend. Mijn selectie voor Valentijnsdag dit jaar:

Voor mijn lief vind ik deze personaliseerbare poster mooi en ik weet er een prima plekje voor ook. Op de poster is ruimte voor maximaal 6 data en ik ga voor de geboortedata van onze vier kinderen.

belangrijke-data-personaliseerbare-poster-42a

Mijn oudste zoon woont zo’n beetje samen met zijn vriendinnetje en voor hen vind ik de snijplank voor koppels wel een goed persoonlijk cadeau. En gebruiken ze het niet in de keuken? Dan is het een mooi decoratiestuk voor op de schoorsteenmantel.

personaliseerbaare-snijplank-voor-koppels-1e7Mijn dochter drinkt ‘s ochtends graag een grote kop koffie en voor haar bestel ik deze mok.  Aan de ene kant kan je een naam laten zetten, en op de achterkant staat ‘good morning’. Als dat geen mooi begin van de dag is …

personaliseerbare-naam-mok-dcf

 

 

1 REACTIE

  1. Radbag is echt wel het van het, hè, in cadeautjesland 😉 Die posters heb ik daar ook al eens terug gevonden en ik vind ze ook geweldig! Ook al doen wij niet echt aan Valentijn, ik denk dat ik toch iets kleins ga bestellen bij Radbag… gewoon, omdat het allemaal zo leuk is en dan is iedere reden goed genoeg 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here