Verzorgingsproducten, probeer eens iets nieuws!

verzorgingsproducten bewust puurBen jij merkvast als het gaat om verzorgingsproducten? Ik eigenlijk niet. Ik vind het leuk om nieuwe merken uit te proberen. Daarbij kies ik steeds vaker voor producten die biologisch, duurzaam en natuurlijk zijn. Op de een of andere manier voelt dat beter. Het zijn vaak mooie producten die beter zijn voor het milieu en ook voor je huid. Ik val vaak ook voor de hippe designs van een etiket. Dat zegt natuurlijk niet per se iets over de inhoud, dat weet ik ook wel. Maar ik houd van een leuk flesje of potje om in mijn badkamer neer te zetten. Verzorgingsproducten, probeer eens iets nieuws! Laat jezelf verrassen en kies bewust voor dat leuke potje met natuurlijke inhoud.

Recyclebaar

Als je kunt kiezen tussen een verzorgingsproduct in een verpakking die recyclebaar is of niet, wat kies jij dan? Als dat verder niet heel veel geld scheelt? Ik kies dan voor recyclebaar. Het punt is, dat je er alleen vaak niet op let. Wat ik goed snap. Je gezichtscrème is op, je hebt nieuwe nodig en gooit achteloos iets uit de supermarkt of de drogist in je mandje. Toch is het soms goed om er eens bij stil te staan. Te beseffen dat je een keuze hebt. Je hoeft niet enorm te speuren om producten te vinden die duurzaamheid en natuurlijke producten hoog in het vaandel hebben staan. Ik bestel vaak verzorgingsproducten bij de webwinkel Bewust Puur. Zij hebben alleen producten in het assortiment die voldoen aan hun kernwaarden:

  • Beter voor mens en milieu
  • Duurzame keuze
  • Makkelijk te recyclen
  • Met natuurlijke ingrediënten
  • Van biologische oorsprong

Verzorgingsproducten, probeer eens iets nieuws!

Door het grote assortiment kun je eindeloos variëren. Soms kies ik iets bekends, zoals de zonnebrandcreme en deo van The Ohm Collection. Deze gebruik ik al jaren. Het is fijn spul, ruikt lekker en volledig natuurlijk. Sterre is voor veel zonnebrandcreme allergisch, maar deze niet. Toch vind ik het ook leuk om eens iets nieuws te proberen. Zo viel ik laatst voor het leuke flesje van Mad Hippie. Het bewijs dat natuurlijk producten verre van stoffig zijn. Zo’n tof en opvallend design wil je toch gewoon laten zien in de badkamer? Het is nog hele fijne crème ook, dus zo heb ik weer eens iets nieuws ontdekt wat me bevalt.

mad hippie puur bewust

Hebberig

Ik word altijd enorm hebberig als ik weer eens een kijkje neem. Al die verschillende deodorants die ik wil uitproberen, dag- en nacht crème, zonnebrandcrème, bodylotion en er zijn zelfs wasbare tampons en inlegkruisjes die ik binnenkort eens ga proberen. Bij Puur Bewust ligt mijn virtuele winkelkarretje altijd voller dan ik van plan was, maar ik ben nog nooit teleurgesteld in de producten die ik ontving. Ik ontdek steeds weer wat nieuws en ben telkens opnieuw verrast van de hippe potjes, flesjes en verpakkingen. Vaak prima afgestemd op de kleuren in mijn badkamer, zodat ze in het zicht mogen staan. Kwalitatief is het ook allemaal goed spul. Echt een webwinkel om te onthouden.

badschuim puur bewust

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #280
Volgend artikelHoe combineer je een industriële stijl?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in