Relatie zoeken; tips om de ware liefde te vinden

relatie zoeken tweet liefdebriefDe feestdagen komen er weer aan. Wie single is, zal herkennen dat het niet altijd even leuk is om geen partner te hebben. Iedereen heeft plannen voor de kerstdagen en Oud & Nieuw, maar jij niet. Tuurlijk, als je ouders er nog zijn kun je daarnaartoe, maar dat is toch niet wat je eigenlijk zou willen. Eigenlijk wil je wel een relatie zoeken, maar hoe? Je inschrijven bij een dating website heb je nog nooit gedaan en verder komt er maar weinig op je pad. In deze blog vertel ik alles over een relatie zoeken; tips om de ware liefde te vinden.

Lees ook: Tips voor een onvergetelijke gratis Valentijnsdag

Relatie zoeken; tips om de ware liefde te vinden

Misschien heb je in het verleden wel relaties gehad, maar is de liefde over gegaan en het sindsdien niet meer gelukt om iemand te vinden die bij je past. Als je jong bent, lukt het vaak makkelijker om een partner te vinden. Je komt op veel verschillende plekken en ontmoet regelmatig nieuwe mensen. Nu je wat ouder wordt, misschien zelfs wel een single mama bent, is dat lastiger. Je gaat en kunt minder op stap, iedereen heeft immers een gezin of je hebt geen oppas.De meeste mensen die je ontmoet, zijn getrouwd en dus geen partij. Gelukkig zijn er toch nog wel mogelijkheden. Een relatie zoeken lijkt misschien lastig, maar met de juiste tips en trics maak je meer kans op de ware uiteindelijk te vinden.

relatie zoeken en trouwen

Probeer eens een dating website

Je hebt het nooit gedurft, of misschien houden de kosten je wel een beetje tegen, maar er zijn heel wat mensen die de liefde van hun leven gevonden hebben via een dating website. Waarom zou je het niet eens proberen? Je hebt maar weinig te verliezen (een klein beetje geld), maar als jouw waren precies vandaag hetzelfde besluit neemt en ook een profiel aan maakt, dan treffen jullie elkaar misschien wel. De liefde van je leven vinden via een dating website klinkt misschien een beetje raar, maar wat kan het jou schelen? Je wil nou eenmaal graag een relatie zoeken, en dat gaat met een dating website heel gemakkelijk vanaf de bank. Probeer het gewoon!

RichMeetBeautiful

Een relatie zoeken is één ding, maar misschien ben jij wel op zoek naar een rijke man of vrouw? Mijn moeder zei vroeger altijd: kies een handige man, of een rijke man. Laten we het er maar op houden dat ik voor de handige man ben gegaan 😉 Geloof het of niet, maar ik vond online een dating website waar mooie vrouwen een rijke man aan de haak kunnen slaan. Nou, waar wac

Parship

De dating website Parship is vooral een heel betrouwbare partij. Zijn bestaan al jaren en zijn in Europa één van de grootste en bekendste datingwebsites. Parships richt zich op singles die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Heb je dus geen zin in vervelende mannen die eigenlijk maar op één ding uit zijn, dan is dit een goede keuze. Je kunt het eerst gratis uitproberen, en als het bevalt kun je lid worden. Doordat ze betrouwbaar zijn en alle profielen scannen, betaal je natuurlijk ook wel wat. Een lidmaatschap kost vanaf €24,50 per maand, afhankelijk van hoe lang je je wil vastleggen. Vooraf moet je een vragenlijst invullen, zodat ze nog beter kunnen matchen. Het schijnt dat 1 op de 3 hier de ware liefde vindt, eigenlijk best een koopje als je het zo bekijkt toch? Klik op de banner hieronder om naar de website te gaan.

Be2

Be2 is een zeer serieuze bemiddelingssite voor relaties. Zij onderscheiden zich door het afnemen van wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest. Daarnaast hebben ze een duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit. Ze hebben diverse prijzen gewonnen, en dat is natuurlijk niet voor niks. Al vele mensen hebben via deze dating website hun partner gevonden. De test is gratis, daarna ontvang je een uitslag inclusief een lijst met partners die bij je passen. Contact opnemen kun je echter pas, als je een premium lidmaatschap afsluit. Dit is altijd opzegbaar, de opzegtermijn is 14 dagen. Be2 is een betrouwbare partij, klik op de banner hieronder om deze dating website uit te proberen.

 Tinder app

Iedereen kent de app Tinder wel. Een relatie zoeken kan dus ook met deze grappige app. Swipe jezelf een nieuwe partner. Ik heb over Tinder al eens een uitgebreide blog geschreven. Ik heb het destijds een keer op mijn telefoon gehad om uit te proberen en ik vond het wel grappig eigenlijk. Het is heel laagdrempelig, maar er zitten ook wel heel veel rare lui tussen. Of het iets voor jou is, moet je zelf beslissen. Je kunt natuurlijk geluk hebben en de man of vrouw van je dromen vinden.

First Dates

Op televisie heb je het programma First Dates. Een restaurant vol vrijgezellen en camera’s. Heel Nederland kijkt dus met je mee naar jouw eerste date met iemand waar het programma je aan gekoppeld heeft. Akward? Ja! Een uitdaging? Ja! Wie weet vinden ze daar wel de ware voor jou. En een avondje fun kan toch sowieso geen kwaad? Het is een heerlijk programma om naar te kijken, dus vast ook om aan mee te doen. Af en toe ontstaan er ook echt relaties. Doe dus eens gek, en geef je gewoon op voor First Dates!

Ga naar cursussen, workshops en clubs die aansluiten bij jouw interesses

Mensen die bij je passen, hebben vaak een aantal dezelfde interesses. Een goede tip om een relatie te zoeken is dan ook om je aan te sluiten bij een club of je op te geven voor een cursus of workshop. Kook je graag? Doe dan eens mee aan een cursus bij een Kookschool of sluit je aan bij een kookclub. Ben je ondernemer? Geef je op voor een cursus om jezelf meer te ontwikkelen, of sluit je aan bij een netwerkbijeenkomst. Op zulke plekken ontmoet je nieuwe mensen en daar zitten ook mensen tussen die net als jij single zijn en een relatie zoeken.

Ga op single (parent) reis

Veel mensen vinden het een beetje gek om op een single of single parent reis te gaan, maar waarom zou je dat niet doen? Zeker als je kinderen hebt is dat ideaal. Je hoeft niet steeds je kinderen zelf bezig te houden, want er zijn ook kinderen van andere ouders waar ze mee kunnen spelen. Ondertussen drink jij een wijntje met die leuke gescheiden vader of speel je een potje tafeltennis met die andere knappe papa. Je hoeft je er echt niet voor te schamen, zeker niet als je best wel van reizen houdt. Blogcollega en alleenstaande moeder Denise heeft ervaring met single parent reizen en heeft hier een aantal zeer interessante blogs over geschreven, die ik je zeker kan aanraden. Zij ging met aanbieder Estivant.nl en was hierover heel enthousiast.

Ga de kroeg in

Tot slot een inkoppertje, maar regel af en toe oppas en een leuke vriendin en duik samen de kroeg in. Spreek gewoon leuke mannen aan om te ontdekken of ze überhaupt vrijgezel zijn en of ze leuk zijn. Denk er niet over na of je voor gek staat, wat kan jou dat schelen? Ooit was er eens een man bij de bushalte die mij vroeg om een keer af te spreken, omdat hij vond dat ik zo leuk met zijn broertje met Syndroom van Down omging. Ik was toen inmiddels al getrouwd en had 2 kinderen op dat moment. Ik vond het helemaal niet gek dat hij dat vroeg, en hij reageerde ook sportief toen ik hem vertelde dat ik al bezet was. Hij zei: “ja, logisch ook, zo’n leuke vrouw. Maar ik dacht: ik kan het proberen” Zo is dat! Ik vond niet dat hij voor gek stond, dus als je ooit twijfelt of je op iemand af durft te stappen: denk dan aan dit voorbeeld en doe het gewoon. Je hebt echt niets te verliezen!

Bij een relatie zoeken heb je misschien iets aan deze tips. Mocht het je uiteindelijk lukken om iemand te vinden, laat het dan vooral weten. Voor nu: succes!

hart in turkije

 

Vorig artikelSimpele oplossing voor flaporen met Flapoorstickers
Volgend artikelHet geheim van Kerst met Linus
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in