Zo neem je eenvoudig je telefoon mee met hardlopen

Zo neem je eenvoudig je telefoon mee met hardlopen flipbelt rozeSinds een aantal jaren doe ik met plezier aan hardlopen. Meestal ga ik zo’n drie keer per week wel even een rondje doen. De ene keer 5 km, de andere keer 10 km en soms, als ik blessures heb, ook wel eens wat korter. Meestal hou ik mijn telefoon in mijn hand, maar dat is niet altijd fijn. Het hangt van de weersomstandigheden af, maar eigenlijk is het gewoon het fijnst om je handen vrij te hebben. Daarom ging ik eens op onderzoek uit, ik was vast niet de enige die daar een oplossing voor zocht. Dat bleek te kloppen. Daarom in deze blog: zo neem je eenvoudig je telefoon mee met hardlopen.

Lees ook: Review hardloopschoenen van de Decathlon

Zo neem je eenvoudig je telefoon mee met hardlopen

Er zijn online diverse hardloopgadgets te vinden waardoor je je telefoon kunt meenemen met hardlopen. Ik koos zelf uiteindelijk voor de Flipbelt. De Flipbelt is een gekleurd bandje dat je om je middel doet. In dit bandje zitten diverse ruimtes waar je iets in kunt stoppen. Zo neem je eenvoudig je telefoon mee met hardlopen, maar ook andere dingen, zoals je sleutels, je pinpas of wat contant geld. Allemaal zaken die je soms wel eens nodig kunt hebben als je onderweg bent.

flipbelt roze vrouw

Maattabel en kleuren

De Flipbelt is er in de kleuren roze, zwart, grijs, licht blauw en donkerblauw, groen en neongeel. Voor de maat moet je even goed meten, op de website staat een maattabel. Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest, want te strak of te los is niet fijn. De maten variëren van xs tot xxl, dus er is nogal wat mogelijk. Ik heb zelf voor de small gekozen, die voor mij prima zit. Ik draag de Flipbelt net boven mijn heupen, maar iets lager dan mijn taille. Ook dat schijnt per persoon weer verschillend te zijn, dus denk goed na hoe jij ‘m denkt te gaan dragen. Je telefoon mee met hardlopen hoeft dus echt niet ingewikkeld te zijn!

Wat maakt een Flipbelt fijner dan een band om je arm?

Ik heb voorheen een elastieken band om mijn arm gehad waar mijn telefoon in ging. Dat vond ik een stuk minder fijn zitten. Bovendien: toen ik een nieuwe telefoon kocht, paste hij er niet meer in. Moest ik dus weer een nieuwe kopen. Bij de Flipbelt maakt dat niet uit. Elk formaat en merk telefoon past daar in. Zo is het slecht één keer investeren en dan heb je er heel lang plezier van. Je hebt echt je handen vrij en je voelt ‘m bijna niet zitten. Ik vind het een ideaal ding.

Waarom zou je je telefoon meenemen met hardlopen?

Misschien vraag jij je nu af waarom je überhaupt je telefoon mee zou nemen met hardlopen? Ik vind het zelf sowieso prettig om ‘m bij me te hebben. Je weet nooit of er iets gebeurt en je iemand moet bereiken. Daarnaast gebruik ik ‘m ook gewoon met hardlopen, ik zet Runkeeper op voor mijn trainingen. Ook kom ik tijdens het hardlopen regelmatig mooie plekjes tegen, die ik wil fotograferen. Fijn dus dat ik mijn telefoon dan mee heb tijdens het hardlopen.

flipbelt geel neon meenemen telefoon hardlopen

 

Vorig artikelBoeken voor kinderen die bang zijn als ze gaan slapen
Volgend artikelRusland, Moskou en de Gouden Driehoek highlights
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in